Pakalbėkime apie šilkinių blakstienų priauginimą.

Praktika rodo, kad priauginant šilkines blakstienas galima sukurti stebuklą ir paversti merginą tikra gražuole. Puošnios blakstienos, sukurtos priauginus šilkines blakstienas ar kokiu nors kitu būdu, padarys moters akis išraiškingesnes, aistringesnes ir ypač patrauklias.

Šilkinės blakstienos – tai daugelio problemų išsprendimas, jeigu norime turėti puikias blakstienas ir tuo pat metu patirti itin mažus nepatogumus.

Gaila, bet negalima išvengti savo blakstienų iškritimo, su tuo nieko negalima padaryti, o kartu su natūraliomis blakstienomis iškrenta ir priaugintos. Kaip tik todėl patariama retkarčiais apsilankyti pas meistrą, kuris stebės jūsų blakstienų būklę ir prireikus atliks koregavimą. Šilkines blakstienas koreguoti reikėtų maždaug vieną kartą per 2–3 savaites, o blakstienėlės pridedamos po vieną.

Jeigu jūs norėtumėte priauginti šilkines blakstienas, geriausia kreiptis į mane. Aš būtinai atsižvelgiu į individualias kliento savybes, tai leidžia lengvai pabrėžti kiekvienos merginos privalumus, prireikus paslėpti trūkumus.

Naudojamos medžiagos:

Šilkinės blakstienos gaminamos iš specialių sintetinių mikropoliesterio siūlų – medžiagos, tapačios natūraliam žmogaus plaukui. Tokios blakstienos pasižymi lankstumu, nelūžta. Blakstienoms priklijuoti naudojama aukštos kokybės bekvapė derva. Derva nesunkina blakstienų – jos išlieka lanksčios ir stangrios. Visos priemonės visiškai nekenkia natūralioms blakstienoms.

Šilkinės blakstienos atrodo absoliučiai natūralios, jos labai lengvos, minkštos, komfortiškai nešiojamos. Šilkinės blakstienos atsparios saulei, vandeniui, prakaitui ir ašaroms.

Priauginti šilkines blakstienas – reiškia įsigyti natūralias blakstienas, kurios nesudaro merginai jokių nepatogumų.