Kaip rodo praktika, blakstienų priauginimas po blakstieną – tai labiausiai paklausi kosmetinė paslauga, jeigu kalbame apie blakstienų priauginimą.

Tai paaiškinama pakankamai paprastai. Pirmiausia, blakstienų priauginimas po blakstieną, palyginti su kitais priauginimo būdais, laikomas ilgiausiu.

Taip pat reikia atkreipti dėmesį ir į kitas teigiamas šio varianto savybes didinant blakstienų ilgį ir apimtį:

• Blakstienų priauginimas po blakstieną – tai labiausiai realistinės ir natūralios dirbtinės blakstienos ir itin reikalingas akių išraiškinguma

• Blakstienų priauginimas po blakstieną – tai gerokas laiko taupymas kiekvieną dieną, nes nereikia naudoti įvairių kosmetinių priemonių blakstienoms prižiūrėti.

• Po blakstieną priaugintos blakstienos leidžia neriboti, kaip praleisti laisvalaikį. Pavyzdžiui, maudantis jūroje ar baseine nereikia jaudintis, kad nuvarvės tušas, o ir nuėjimas į sauną, aišku, jeigu jis nėra nuolatinis, nepakenks jūsų prabangioms blakstienoms.

• Po blakstieną priaugintos blakstienos – tai pasitikėjimas savimi ir savo grožiu.

Taigi, kokie blakstienų priauginimo po blakstieną ypatumai yra šiandien?

Pirmiausia atkreipiame dėmesį į tai, kad tokiu būdu priaugintos blakstienos atrodys absoliučiai natūralios, o to negalima pasiekti su uždėtinėmis blakstienomis. Toks efektas gaunamas dėl to, kad dirbama su kiekviena blakstiena atskirai, tai yra kiekviena dirbtinė blakstiena klijuojama ant natūralios. Dar viena svarbi blakstienų priauginimo po blakstieną ypatybė yra ta, kad vieniems ar kitiems veiksmams atlikti reikia nedaug laiko.

Blakstienoms priauginti po blakstieną reikėtų nuo 1 iki 1.5 valandos. Tokio blakstienų priauginimo kaina irgi nėra pastovus dydis, nes ji tiesiogiai priklauso nuo pluoštelių, panaudotų blakstienoms priauginti, skaičiaus ir jūsų natūralių blakstienų būklės.0

Keletas žodžių ir apie blakstienas, kurias mergina gaus priauginus jas po blakstieną. Jeigu kas nors mano, kad priaugintos blakstienos bus per ilgos ir per daug užriestos, jie klysta. Iš tikrųjų dirbtinės blakstienos bus tik šiek tiek ilgesnės nei savosios, nes per didelis jų ilgis didina šansus, kad jos bus pažeistos.