Sąvoka „3D – 9D“ apibrėžiama kaip sukūrimas ypač ilgų, ypač didelės apimties blakstienų, kurios taps kiekvienos merginos pasididžiavimu. Nepaisant to, kad audinės blakstienų priauginimas – pakankamai nepaprasta ir kruopšti procedūra, reikalaujanti nemažai laiko, efektą pastebės ne tik pati mergina, bet ir aplinkiniai.

3D – 9D blakstienos, palyginti su kitomis blakstienų rūšimis, turi nemažai privalumų:Priaugintos blakstienos atrodys natūraliai ir tuo pat metu nekels jokio pavojaus žmogaus sveikatai, tai yra jo akims, vokams, blakstienoms. Kai kas mano, kad priauginant audinės blakstienas naudojamos natūralios medžiagos, kurios gali tapti alergijos priežastimi, bet tai klaidinga nuomonė apie blakstienų priauginimą, nes naudojamos tik sintetinės medžiagos ir komponentai, tai susiję ir su pačiomis blakstienomis, ir su specialia derva. dar vienas audinės blakstienų privalumas yra jų natūralumas. Jeigu  anksčiau priauginti sau blakstienas audinės būdu galėjo tik žinomos pasaulio žvaigždės (aktorės, dainininkės, modeliai), tai šiandien audinės blakstienų priauginimas prieinamas praktiškai kiekvienai merginai.

  • 3D – 9D blakstienos atrodo sodresnės.
  • Šios blakstienos tinka merginoms, kurios visada svajojo apie pakankamai tamsias blakstienas.
  • Audinės blakstienos – pastebimai puresnės ir ilgesnės.
  • Audinės būdu priaugintos blakstienos nebijo vandens ir aukštos temperatūros.

Praktika rodo, kad blakstienų priauginimas audinės būdu – tai ko gero pats patikimiausias būdas įgyti gražias blakstienas, sugaišus apie dvi valandas savo laisvo laiko. Audinės blakstienos dažniausiai priauginamos ne kuokštiniu būdu, o po vieną, todėl dirbtinės blakstienos priklijuojamos tiesiogiai ant kiekvienos natūralios blakstienos, o tai apsaugo žmogų nuo alergijos ir niežėjimo. Merginoms, kurios dėl vienų ar kitų priežasčių bijo priauginti blakstienas, patariu priauginti audinės blakstienas ne per visą vokų ilgį, o tik išoriniuose kampeliuose. Akys su tokiomis blakstienomis atrodys koketiškos, ir niekas nebus abejingas vadinamajam katės ar lapės efektui. Audinės blakstienos, laiku pakoreguotos, idealios būklės bus keletą mėnesių.

3D – 9D blakstienos kiekvienos merginos žvilgsnį padarys kerintį, nes gautos blakstienos itin ilgos ir purios.